tjänster

Vi erbjuder profilprodukter och reklamartiklar med snabba leveranser till bra priser.
Kundanpassade förslag och lösningar till företag.
Kostnadsfria exempelbilder på tryck eller produkter du beställer.
Kostnadsfria offerter med pris och korrektur på produkten redan vid förfrågan.

 

Vi garanterar bra priser

Vår strävan är att det alltid ska vara enkelt för dig att handla hos oss. En viktig del är att priset alltid är det absolut bästa för er. Vi försöker hålla ner priserna så mycket som möjligt för att hitta en långvarig relation med våra kunder.

Vi garanterar prover

Du som kund har alltid möjlighet att beställa ett prov av våra produkter, för att säkerställa att den motsvarar dina förväntningar.

Vi garanterar personlig service

Hos oss får du alltid personlig servicve av svensktalande medarbetare som hjälper dig genom hela beställningensprocessen.

vi garanterar kostnadsfri offert

Innan du godkänner en beställning får du alltid en offert och ett digitalt korrektur, för att du säkert ska veta hur mycket det kommer kosta och hur produkten kommer att se ut med er logga. Allt samlas och presenteras snyggt där ni får godkänna offert och korrektur.

Vi garanterar säkra leveranser

våra kunder har ofta skarpa deadlines som deras produkter måste levereras till. Detta ställer självklart höga krav på vår leveranssäkerhet. Ett nära samarbete med de största logistikföretagen är en viktig del i det.

Vi garanterar en uppföljning

Efter fullbordad leverans gör vi alltid en uppföljning för att säkerställa att du som kunde är nöjd din upplevelse hos oss. Det blir en viktig del i vårt arbete att hela tiden förbättra oss.

SKRÄDDARSYTT

SOLFJÄDRAR, ANSIKTSMASKER, MÄSSKIT, TANDPETARE, SPECIALANPASSADE LÅDOR TILL FIKET?

Alla idéer är bra idéer!

Skräddarsytt är fliken för dig som vill ha det där lilla extra gällande profileringen.
Vare sig ni har ett litet eller stort företag så kan vårt team ta fram artiklar i olika storlekar och former för att få just dig att sticka ut.
Kontakta oss så berättar vi mer!

0